табиғи сүт өнімдері - сүт және сүт өнімдері реферат

profile_image
Finley Nunn
2024-09-20 03:10 10 0

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
табиғи сүт өнімдері - сүт және сүт өнімдері реферат [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МЕМСТ Сүт және сүт қышқылды өнімдері. Дымқыл және құрғақ заттарды анықтау әдісі. МЕМСТ Қою құрғақ сүт. Техникалық жағдайы. МЕМСТ 5867. Сүт және сүт өнімдерінің (бұдан әрі сүт және сүт өнімдері) қауіпсіздігіне қойылатын ең аз қажетті талаптарды белгілейді. Осы техникалық регламент Қазақстан. Сиыр сүтінде майлар шамамен 63 пайызды құрайды. Олар жүрек пен қан тамырлары үшін зиянды деп саналады, бірақ ғылыми дәлелі жоқ. Керісінше, ірімшік, майсыз сүт. Сүт және сүт өнімдері. Тәрбиелігі: Ұлттық салт дәстүрді қадірлеуге тәрбиелеу. Оқушылардың бойына ұлттық сезімді қалыптастыру, қазақ халқының ұлттық сүт. Осы техникалық регламенттің талаптары, сүт және сүт өнімдерін әзірлеумен (жасаумен), 20) табиғи сүт өнімі табиғи сүттен дайындалған сүт өнімі. Табиғи сүт және сүт өнімдері Табиғи сүт негізінен 87 пайыз судан, 4 пайыз сүт майынан және 9 пайыз майсыз қатты заттардан тұрады. Мал шаруашылығындағы өндірістік процесс тірі организмдердің дамуы мен тіршілік әрекетінің табиғи процестерімен тығыз байланысты, бұл ретте осы саланың түпкі. Осыган байланысты «С т өнімдерінің физико химиялық негіздері» курсында сүттің қ рамы жэне табиги қ рылымы. Вцологиялык к ндылығы, функционалды касиеттері. Сүттің құрамы. Сүт судан тұрады және үлестірілген онда тағамдық заттар – майлар, белоктар, көмірсулар, ферменттер, витаминдер, минерал заттар, кілтті сөздер деген не газдар. Су. Су сүттің міндетті бөлігі болып табылады және оның физикалық жағдайын тудырады. Сүтте орташа 87% су бар. Сүт майы. Мал шаруашылығындағы өндірістік процесс тірі организмдердің дамуы мен тіршілік әрекетінің табиғи процестерімен тығыз байланысты, бұл ретте осы саланың түпкі. Сүттің құрамы. Сүт судан тұрады және үлестірілген онда тағамдық заттар майлар, белоктар, көмірсулар, ферменттер, витаминдер, минерал заттар, газдар. Су. Су сүттің міндетті бөлігі болып табылады және оның физикалық жағдайын тудырады. Сүтте орташа 87% су бар. Сүт майы. Ілмектер: реферат Сүт өнімдері туралы реферат казакша на казахском акпарат малимет, реферат Сүт өнімдері на казахском языке скачать бесплатно информация, рефераттар жинағы жоспарымен. Сүт өнімдері өнеркәсібі тамақ индустриясы салаларының ішінде үшінші орында. 2002 жылғы статистикалық мәлімет бойынша шаруашылықтың барлық түрінде сүт өндіру 4,1 млн-ға т-ны құраса, әрбір сиырдан сауылатын сүттің. Сүт және сүт өнімдері адам тамақтануында маңызды орын алады. Олар денені қолайлы және оңай сіңетін ақуыздар, майлар, көмірсулар, минералды заттар мен дәрумендермен қамтамасыз етеді. Ол өз жұмысында сүт және сүт өнімдерінің алуан түрлі құнарын, адам ағзасына тигізетін әсеріне тоқталды. Сүт өнімдерінің емдік қасиетін анықтап, адам денсаулығына келтірер пайдасын. Тағамдарды және аспаздық өнімдерді бағалаудың технологиялық үдерісін Сүт негізді тұздықтарын дайындау кезінде технологиялық.





береке банк карта мир, действует ли карта мир в казахстане сауат ашу дыбыстық талдау, мектепалды даярлық тобы сауат ашу сабақ жоспары сәкен сейфуллин прозалық шығармалары, модо 9 класс математика ответы сәкен сейфуллин қызықты мәліметтер фудкорт москва алматы, парковка москва алматы алтел мегабайт аудару, алтел номер білу китайские микроавтобусы б/у, китайские внедорожники б/у
жкх алматы контакты
июль знак зодиака мужчина
қан құю пайдасы мен зияны
түлкі туралы тақпақ
оценочный показатель 16

.
==============================================================

~~~~~ интересни мач эссе орысша ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록0

등록된 댓글이 없습니다.

댓글쓰기

적용하기
자동등록방지 숫자를 순서대로 입력하세요.